Her er så en del fotos fra en helt fantastisk dag i Hou Plantage. Kl. 10 var der generalforsamling med stor tilslutning. Senere blev der afviklet en beach volley turnering på stranden. Vi fik på et tidspunkt besøg af en helikopter, der kredsede over plantagen ombord var en ældre herre Tage, som tidligere har haft "hjørnet" - han havde af familien fået en helikoptertur.
I plantagen var der liv og glade dage - man så maleri og historie udstilling i et telt på vandtårnspladsen - fadøllet blev prøvesmagt - der bredte sig en herlig duft af mad efterhånden som Nørhavegårds kok og assistent tilberedte maden på 2 grill på vandtårnspladsen.
Kl. 18 samledes man ved festteltene og klokken 18:30 bød jeg velkommen - festen kunne begynde. Forretten blev indtaget - lækker laks.
Derefter var der fri adgang til en lækker buffet, hvor der var et stort udvalg af lækre salater, forskellige kartofler, lækkert brød og grillet mørt kød i store mængder. 
Det var som ofte før, at mange oplevede - maven der blev mæt før øjnene!
Der blev sunget sange og forsangeren var en operasanger fra Solisthuset - han satte tonen og fællessangen rungede ud i plantagen.
Resultaterne af volleystævnet blev forkyndt af Michael, som uddelte diplomer og vandrepokaler til stor moro.
Efter talerne var der festkage og friske jordbær og kaffe.
Godt mætte gik vi over til at danse og DJ'en førte os gennem en musikalsk tidsrejse frem til i dag.
Der blev råhygget til ud på de små timer og næste morgen var det så tid for oprydning efter en kanonfest.
En stor tak til alle for jeres arrangement før, under og efter festen.
Formanden Hans Bertelsen